SKL Wandeling in Sint-Joris-Winge op 9 december, 10 uur !!!!

Hallo goede vriend wandelaar,

Je hebt je ingeschreven voor de wandeling van 9 december met vertrek- en eindpunt op de parking van De Winge Golf & Country Club (Leuvensesteenweg 254, 3390 Sint Joris Winge). Zie voor verdere wegbeschrijving ons laatste Gazetje of onze website (www.seniorenkbcleuven.be) bij activiteiten.

We kunnen je bevestigen dat de wandeling doorgaat, zij het met naleving van de geldende  overheidsmaatregelen (controle covid safe ticket, mondmaskerplicht bij verplaatsen in de zaak, met maximum 6 aan tafel). We vragen nogmaals je aandacht voor het ongebruikelijke vertrekuur in december. Onze wandelgids van die dag Andre Vanden Panhuyzen start zijn wandeling om 10 uur.

Zoals beschreven in de aankondiging kan je ook blijven lunchen na de wandeling. Je kan kiezen tussen Spaghetti Bolognese (16 euro), Stoofvlees met sla en frieten (22 euro) of Steak, sla, frieten en saus naar keuze (Peper, bearnaise, champignons – natuur) voor 27 euro. Behoudens de gebruikelijke eerste pint van de kas, is de overige spijs en drank voor eigen rekening. Je kan zowel cash als met de kaart betalen.

We mogen plaats nemen in een apart zaaltje waar drank en maaltijd zullen worden opgediend. De club vraagt wel op voorhand onze keuze voor de maaltijd kenbaar te maken en dit ten laatste op maandag 6 december. Je kan je keuze voor één van de beschreven maaltijden opgeven via deze link. Voor de steakliefhebbers vraagt het restaurant ook je sauskeuze op voorhand te bepalen.

Laat ons alle zorgen van ons afwandelen bij hopelijk droog en mooi weer.

Sportieve SKL groeten

Achilles, wandelcoördinator

Menukeuze wandeling Tielt-Winge

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Captcha loading...