SKL: BOT en Daens afgelast en uitgesteld

Beste musical liefhebber,

Beste operette liefhebber,

Beste wandelaar,

Waarschijnlijk trappen wij een open deur in met dit mailbericht. Jullie weten allemaal sinds vrijdagavond dat de overheid wegens stijgende coronacijfers extra maatregelen heeft genomen.  Hierdoor zijn vanaf 6 december culturele evenementen en voorstellingen binnen nog slechts toegelaten met een maximum van 200 zittende bezoekers.

Studio 100 heeft ons meteen laten weten dat zij hierdoor hun theater in Puurs moeten sluiten en ze de aan onze Kring toegewezen voorstelling van de Daens Musical van 12 december uitstellen naar een nieuwe datum. Ze hopen deze ons in de loop van de maand januari mee te delen.

30 CC Leuven heeft om dezelfde reden laten weten dat de operette voorstelling Paganini van 11 december evenmin zal doorgaan. Zij plannen wel om de prijs van het toegangsticket terug te storten. Zodra wij deze ontvangen hebben zal onze penningmeester die onverwijld terug storten aan de ingeschrevenen.

Voor zover als nodig kunnen we nog meedelen dat de wandeling van 9 december in de gezonde buitenlucht van Sint Joris Winge wel zal plaats hebben. Je kan nog inschrijven tot maandag 6 december via de link in ons laatste Gazetje of via de website.

De in januari en februari geplande activiteiten zal je kunnen lezen in ons Gazetje van die maanden dat je naar verwachting eind december zal ontvangen. Uiteraard worden deze onder alle voorbehoud meegedeeld.

We hebben het in deze donkere dagen vol spanning en onzekerheid niet gemakkelijk. Weet echter dat jullie permanent in onze gedachten zijn. Hou moed en hou het gezond.

Het SKL Bestuur

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Captcha loading...