Kerstfeest gaat niet door

Goede vrienden,

Aan diegenen die zich inschreven voor ons Kerstdiner van volgende donderdag 2 december in den Egger in Scherpenheuvel: In onze recente mail kon je lezen dat we er alles aan deden om dit feest van het jaar in alle sereniteit en veiligheid te laten doorgaan. We konden echter niet op tegen de steeds oplopende cijfers die permanent uit radio en TV vloeiden en tegen de daaruit volgende paniek van enkele ingeschrevenen die begrijpelijkerwijs hun deelname introkken.

Het overlegcomité van 27 november met verbod op privéfeesten deed de deur volledig dicht. Hoewel ons feest volgens sommigen misschien toch nog had kunnen doorgaan met zes aan een tafel hebben we in overleg met Hof Ter Venne beslist de stekker er volledig uit te trekken.

ONS KERST- EN JUBILEUMDINER WORDT DUS AFGELAST. Onze penningmeester zal het door jullie overgeschreven bedrag terug storten.

Aan iedereen: WANDELINGEN zijn vooralsnog toegelaten. Deze gaan dus door. Behoudens onverhoedse beslissingen van de overheid kunnen we volgens het laatste overlegcomité op 11 december in 30 CC te Leuven naar het Brussels Operette Theater met de OPERETTE PAGANINI gaan kijken. Ook onze langverwachte uitstap naar de MUSICAL DAENS op 12 december met vertrek in Rotselaar, Rond Punt, om 13 uur, kan volgens het overlegcomité doorgaan.

We volgen in ieder geval alles nauwgezet op en houden jullie indien nodig via aparte mailings op de hoogte.

Hou jullie gezond

 

Het SKL bestuur

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Captcha loading...