Wandelzoektocht De Haan

48ste TOERISTISCHE WANDELZOEKTOCHT.

 

Nadat vorig jaar de geplande wandelzoektocht in kustgemeente De Haan noodgedwongen werd uitgesteld, onderneemt KBC Personeelskring Zoektochten dit jaar een nieuwe poging.

De inrichters hebben een route uitgestippeld door de charmante concessiewijk met de alom bekende authentieke witte villa’s. Uiteraard wandelen we ook over de zeedijk en hopelijk zijn de winkels en gezellige terrasjes langs het zoektochtparcours terug allemaal toegankelijk.

Alle personeelsleden en gepensioneerden van KBC Bank en Verzekering (en van de dochterondernemingen) kunnen, samen met hun gezinsleden, deelnemen op één of meer dagen naar keuze van 1 mei tot 3 oktober 2021.

Inschrijven kan om praktische redenen enkel per e-mail, met vermelding van het gewenste aantal deelnemingsformulieren, aan wyns.jos@skynet.be .

Per formulier wordt een bijdrage gevraagd van 10 EUR, over te schrijven op rekening

BE95 4099 5284 2158 van KBC Personeelskring Zoektochten.

Na ontvangst van je mail en bijdrage worden de deelnemingsformulieren bezorgd vanaf einde april, eveneens per e-mail.

We voorzien voor elke deelnemer een waardevolle prijs, af te halen op de prijsuitreiking op zondag 7 november 2021 om 14 uur in Parochiezaal Withof in Heist-op-den-Berg.

Voor bijkomende info mag je steeds contact opnemen met Jos Wyns, tel. 015 24 93 04 of Karel Van de Gender, tel. 014 72 51 90.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Captcha loading...