Heerlijk SKL afhaaldiner aan een stuntprijs.

Op donderdag 3 september kan je een drie gangen menu voor €22 pp afhalen in Langdorp of Bierbeek

Nu voorlopig onze sociale bubbels beperkt zijn en we als risicogroep verondersteld worden meer thuis te blijven, mag ons dit niet beletten om het ook in ons kot gezellig te maken. Onze Kring die door de huidige coronamaatregelen werkeloos moet toezien, wil jullie daar bij helpen.

Wat zou je denken van een heerlijk diner aan een mooi gedekte tafel zonder dat je zelf veel inspanning moet leveren. In samenwerking met Hof Ter Venne, onze vaste cateraar, kunnen wij U een kant en klaar voorbereid afhaaldiner aanbieden aan een stuntprijs.

We beginnen met een Carmenroomsoepje met zilverrijst. Voor het hoofdgerecht kan je kiezen tussen vis of vlees. Dat wordt dan als visgerecht een tongfilet op Normandische wijze (4 stuks p.p.) en bijpassende groenten. Het vleesgerecht bestaat uit een gegrilde rib-eye, lentegroenten, duxelle van champignons, vleesjus met dragon en tomaat. Je kan beide gerechten serveren met puree. En afsluiten doe je met een lekker dessert: zoete lekkernijtapas, 5 verschillende dessertjes in 1 schaal.

Wat je zelf moet doen: de tafel dekken, misschien met een bloemetje en een kaarsje, de gerechten even opwarmen en op je bord leggen. En waarom geen flesje wijn ontkurken,  nu je toch niet meer naar huis moet rijden? En daarbij dan een toost uitbrengen op alle andere vrienden van SKL. Zo zitten we weliswaar apart maar zijn we op een bepaalde manier toch samen.

Om het jullie gemakkelijk te maken en een verre verplaatsing te vermijden, hebben we twee afhaalpunten voorzien. Je kan kiezen om het bij Hof Ter Venne, dan wel in onze voetbalkantine in Bierbeek te komen ophalen, telkens op 3 september tussen 10 en twaalf. Teneinde alles ordentelijk te laten verlopen, moet je als afhaaltijdstip kiezen tussen 10uur, 10u30, 11 uur, 11u30 en 12 uur. Een goede raad: breng een plooibak mee om alles zorgeloos in te pakken.

Praktisch: je kan aan dit mooi evenement deelnemen door overschrijving van €22 per persoon/lid (werkelijke kostprijs €44 pp) op onze SKL rekening BE78 4310 0665 6186 met vermelding van: code 737, je keuze voor vis of vlees, je keuze van afhaalpunt: Langdorp of Bierbeek en je keuze van afhaaltijdstip: 10, 10u30, 11, 11u30 of 12 uur. De inschrijvingen worden afgesloten op 27 augustus.

NIET ONBELANGRIJK: de leden zonder PC worden van dit initiatief niet op de hoogte gesteld, gezien de lange wachttijd om onze mededelingen momenteel met de post te kunnen versturen. Ken je sommigen van deze leden, breng hen dan op de hoogte van deze lekkere kans met eventueel het aanbod om het voor hen tevens op te halen.

AFHAALADRESSEN: Hof Ter Venne, Diepvenstraat 2, 3201 Langdorp of Voetbalkantine KHO Bierbeek, Wijnenberg 1, 3360 Bierbeek

Hou moed, blijf lachen en laat het jullie smaken.

Het SKL Bestuur

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Captcha loading...