SKL Wandeltip

Bewegwijzerde wandeling Abdij van Vlierbeek (Kessel-Lo)

Hierboven een archieffoto van januari 2020. Als fervente wandelaar kunnen we hier voorlopig alleen maar met heimwee naar kijken, hopend dat deze hoogtepunten van wandelen in de natuur, gecombineerd met vele sociale contacten en een pint achteraf, snel mogen terugkeren. Eén of twee prikjes in de arm moeten dat helemaal veilig maken.

Voorlopig is dit echter nog niet het geval. Door de corona maatregelen zijn georganiseerde wandelingen in grote groep al zeker verboden tot 2 april.

De op onze wandelkalender geagendeerde wandeling in Blanden met Jan Fonteyn als onze wandelgids wordt derhalve geannuleerd. Als alternatief bieden verschillende wandelclubs momenteel tijdelijk bewegwijzerde wandelomlopen aan. Als voorzitter van wandelclub WSP Heverlee verwijst Jan ons naar de website van zijn eigen wandelclub, die van zaterdag 27 maart tot en met zondag 4 april 3 volledig bewegwijzerde wandellussen van respectievelijk 5, 8 en 9 kilometer aanbiedt De wandeling vertrekt op de parking van de Abdijkerk van Vlierbeek, Kortrijksestraat 172, 3010 Kessel – Lo.

Het vertrekpunt is ook vlot bereikbaar met Lijn nr. 2 Heverlee-Kessel-Lo: afstappen aan de halte gemeenteplein. Volg de Vlierbeeklaan en kom zo op het parcours van de wandeling terecht. Meer info over de wandelingen vind je via deze link

Hopelijk snel tot in normaler tijden

Achilles

Wandelcoördinator

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Captcha loading...