SKL Spoedbericht

ALGEMENE VERGADERING UITGESTELD NAAR 5 APRIL

ANDERE ACTIVITEITEN BLIJVEN BEHOUDEN

FILMVOORSTELLING 24 FEBRUARI OM 14 UUR

Goede SKL vrienden,

De omikron cijfers zijn vandaag nog in stijgende lijn, maar de virologen verwachten de piek tegen einde januari om dan opnieuw een daling in te zetten naar een totale omikron crash. Na een lange tijd van uitstel en afstel is er dus hoop op een weer normaal kringleven.

Hoewel minder ziek makend blijkt dit virus dan wel besmettelijker. Vandaar dat we, bezorgd om de gezondheidstoestand van onze leden, beslist hebben om de Algemene Vergadering van 15 februari te verschuiven naar dinsdag 5 april, eveneens om 14 uur. Mocht je de overschrijving van je ledenbijdrage reeds in je betaalkalender hebben gezet, kan je deze best meteen verwijderen. De aankondiging van deze vergadering met mogelijkheid tot inschrijven zullen jullie opnieuw vinden in Ons Gazetje van maart – april dat onze leden in de tweede helft van februari in hun mail- of brievenbus zullen vinden.

Aan de petanque datums en de andere reeds aangekondigde SKL activiteiten (wandelingen, petanque datums, bowling) verandert er niets. Zie alles hierover in ons laatste Gazetje en op onze website.

Ook de filmvoorstelling van 24 februari blijft behouden. Wat in Ons Gazetje niet wordt vermeld is het starttijdstip van de film. Welnu, de film start om 14 uur.

Tenslotte een oproep aan iedereen die iemand kent die geen PC heeft. Gelieve deze te verwittigen over het hier aangeduide uitstel.

Vriendelijke groeten van

Het Bestuur.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Captcha loading...