SKL nieuwsbrief december

Goede vrienden van SKL,

Er verschijnt toch een sprankeltje hoop aan de horizon met de geplande vaccinatie aanpak hoewel het nog een tijdje zal duren voor we met zijn allen zullen zijn ingeënt. Het zal dus nog wel een tijdje duren vooraleer onze huidhonger gestild wordt met ledenvergaderingen en andere activiteiten waarbij we mekaar opnieuw de hand kunnen drukken en vriendschappelijke knuffels zonder risico kunnen uitdelen.

Zo zullen we ook niet meteen in groep kunnen gaan wandelen met een goed smakend drankje achteraf. Voorlopig worden de wandelingen van januari (Bierbeek) en februari (Blanden) dan ook geannuleerd. Niettemin kunnen we U dank zij ons lid en wandelwonder Jan Fonteyn, voorzitter van wandelclub WSP,  van 16 tot 23 januari een bewegwijzerde wandeling aan de Zoete Waters aanbieden die je op eigen houtje kan afwerken. Let wel dat je in het licht van de huidige maatregelen met maximum 4 personen mag samen komen op publiek domein. En neem voorzichtigheidshalve altijd een mondmasker mee. Raadpleeg voor meer details onze website.

Met spijt in het hart kunnen we jullie nu ook reeds meedelen dat de op 11 februari geplande Back tot he sixties met radio icoon Marc Brillouet evenmin doorgaat. De spreker heeft zelf voorzichtigheidshalve zijn optreden geannuleerd.

Zolang de horeca gesloten blijft zullen we eveneens nog op onze honger moeten blijven om met de kleine petanque ballen of de grote bowlingballen te gooien. Petanque en Bowling van de maanden januari en februari worden eveneens geannuleerd.

Dank zij onze vrienden van Kring Brussel kunnen we de muziekliefhebbers wel enig vertier aanbieden met de gestreamde voorstelling van het in december reeds geannuleerde optreden van het Brussels Operette Theater in de Leuvense Schouwburg met de voorstelling BA-TA-CLAN van Jacques Offenbach. Je leest er alles over op onze website. Opgelet: de voorstelling is slechts enkele weken beschikbaar.

Laten we voor het overige hoopvol kijken naar en toosten op een normaler 2021 met een vlotte Kringwerking met alles er op en er aan.

Prettige feestdagen gewenst van het voltallige SKL Bestuur.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Captcha loading...