Nieuwsbrief december

Goede SKL vrienden,

Omikron, Raad van State, cultuursector dicht en weer open: jullie zullen begrijpen dat het ook voor ons niet gemakkelijk is om te plannen. Teneinde iedere twijfel weg te nemen over het al dan niet doorgaan van onze evenementen tijdens de volgende weken, volgend kort overzicht.

De nieuwjaarswandeling van 6 januari in Leefdaal gaat door. Behoudens strengere maatregelen tegen die tijd zal dit ook het geval zijn voor de wandeling in Blanden en Butsel. Vergeet je niet te registeren vooraf.

Nieuwjaarsconcert 8 januari: de sluiting van binnenruimtes van culturele instellingen door het laatste overlegcomité werd door de Raad van State opgeschort zodat het concert uiteindelijk toch op 8 januari had kunnen plaats vinden. Op 22 december had de Harmonie echter reeds de beslissing genomen om het concert overeenkomstig de toen geldende maatregelen te annuleren. Repeteren was immers evenmin toegelaten. Gezien alle onzekerheid daaromtrent werd meteen ook beslist om alle reeds betaalde tickets meteen terug te betalen. Dit is intussen gebeurd en ook onze leden zagen hun bijdrage intussen reeds terug gestort.

Wat de andere activiteiten betreft, kunnen we voorlopig het volgende mee delen:

Petanque op 13 en 28 januari : volgens de plaatselijke petanque club kunnen deze als toegelaten binnensport zonder publiek doorgaan.

De Algemene Vergadering van 15 februari : voorlopig niet toegelaten maar de inschrijvingsperiode loopt pas vanaf 2 februari. Afwachten dus.

De bowlingnamiddag van 17 februari: gezien wij deze sport louter recreatief beoefenen, is deze op dit ogenblik nog verboden. Vraag is of dit ook nog het geval is op 3 februari, begin van de inschrijvingsperiode.

De filmvoorstelling van 24 februari: meer en concreter nieuws hierover tegen de inschrijvingsperiode die pas vanaf 14 februari start.

Het bestuur wenst jullie een leuk eindejaar en een gelukkig en gezond 2022 met opnieuw een actief SKL kringleven zonder corona zorgen.

Het SKL Bestuur

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Captcha loading...