Brandend Actueel II

Wij verwijzen naar de eerste editie van Brandend Actueel  van 12 mei jl. In aansluiting hiermee kunnen we jullie nog dringend het volgende meedelen.

Herinnering : ontbijtwandeling/buffet van 3 juni

Gezien de gunstige weersvoorspelling zal de geplande ontbijtwandeling met aansluitend buffet op het terras van Ter Venne doorgaan. De ingeschrevenen voor de wandeling (het maximum toegelaten aantal van 25 wandelaars en 3 begeleiders) en voor het ontbijtbuffet werden afzonderlijk verwittigd.
Er is geen mogelijkheid meer tot inschrijving.

Herinnering: fietstocht Bertem 10 juni

Zie voor de détails vorige uitgave van 12 mei en onze website www.seniorenkbcleuven.be. We beperken ons hier tot de essentiële gegevens. Luc Geyskens zal de ingeschreven fietsers tegen 14 uur opwachten aan het Gemeenteplein in Bertem. Ook de door hem opgetrommelde fietskapiteins zullen paraat staan om alles in veilige banen te leiden. Pint achteraf in Café Het Blok, eveneens aan het Gemeenteplein.
Gelegenheid tot inschrijven via onze website tot dinsdag 8 juni op onze websitehttps://seniorenkbcleuven.be/events/skl-fietstocht-bertem/

Voordracht China 22 juni, 14 uur

Gezien het hier een binnen activiteit betreft, werd door ons bestuur beslist deze voorzichtigheidshalve te verplaatsen naar donderdag 23 september. Een volledige aankondiging van deze voordracht met gelegenheid tot inschrijving zal verschijnen in ons volgend Gazetje.

Wandeling Drieslinter 1 juli, 10 uur !!!!

De aankondiging van deze wandeling kon je reeds lezen in Ons Gazetje van mei/juni. We herhalen grotendeels dit bericht, weliswaar met enkele aanpassingen en thans aangevuld met een uitnodiging tot inschrijving.
Andre Vandebroek, die we kennen van vorige natuurminnende wandelingen in de Getevallei, heeft een wandeling van een kleine 8 kilometer uitgetekend. Gezien mogelijke hoge temperaturen in juli en augustus vertrekken we zoals voorgaande jaren om 10 uur in de voormiddag.
Andre wacht ons op aan het Dorpsplein langs de Grote Steenweg (tussen de kerk en de lagere school) en neemt ons mee op een open landschapswandeling over onverharde en goed begaanbare wegen met een paar mooie vergezichten over de naburige dorpen. De wandeling eindigt op het Stationsplein, waar we onze dorst zullen lessen op het terras van Brasserie De Smed. Van daar is het nog een kleine laatste inspanning van een 600 meter stappen om terug aan onze geparkeerde wagen te geraken.
25 wandelaars kunnen zich volgens de nog altijd geldende maatregelen inschrijven via onze website

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Captcha loading...