49ste TOERISTISCHE WANDELZOEKTOCHT.

De jaarlijkse wandelzoektocht van de KBC Personeelskring Zoektochten vindt ditmaal plaats in Sint-Niklaas. De inrichters hebben een route uitgestippeld door de hoofdstad van het Waasland langs het befaamde marktplein en de mooie parken en monumenten. Uiteraard passeren we ook gezellige terrasjes en winkelstraten.
Alle personeelsleden en gepensioneerden van KBC Bank en Verzekering (en van de dochterondernemingen) kunnen, samen met hun gezinsleden, deelnemen op één of meer dagen naar keuze van 1 mei tot 11 september 2022.
Inschrijven kan om praktische redenen enkel per e-mail, met vermelding van het gewenste aantal deelnemingsformulieren, aan wyns.jos@skynet.be.
Per formulier wordt een bijdrage gevraagd van 10 EUR, over te schrijven op rekening IBAN BE95 4099 5284 2158 – BIC KREDBEBB van KBC Personeelskring Zoektochten.
Na ontvangst van je mail en bijdrage worden de deelnemingsformulieren bezorgd vanaf einde april, eveneens per e-mail.

We voorzien voor elke deelnemer een waardevolle prijs, af te halen op de prijsuitreiking op zaterdag 1 oktober 2022 in zaal Withof in de Withofstraat in Heist-op-den-Berg.
Voor bijkomende info mag je steeds contact opnemen met Jos Wyns, tel. 015 24 93 04 of Karel Van de Gender, tel. 014 72 51 90.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Captcha loading...