Nieuwjaarsconcert

Einde januari is niet alleen het einde van de solden periode en van de suikerbietencampagne, het zal voortaan ook de periode zijn waarop de SKL’ers in een gezellig samen zijn kunnen genieten van een parelend Nieuwjaarsconcert.

Het bestuur nodigt jullie dan ook uit op ons eerste bruisend nieuwjaarsconcert  exclusief voor SKL Leden op zondagnamiddag 26 januari 2020

“SKL goes classic”

Het Harmonieorkest Sint-Cecilia uit Rotselaar met meer dan 60 talentrijke muzikanten zal ons die namiddag vanaf 14u30 in zaal Concordia laten genieten van verschillende pareltjes uit het klassieke Nieuwjaarsrepertoire, onder meer van de familie StraussRosen aus dem Süden  – Fest-Marsch – Tritsch Tratsch Polka … en andere schitterende werken die iedereen zullen kunnen bekoren.

De deuren worden geopend vanaf 14 uur, niet vroeger, om de muzikanten de gelegenheid te geven in alle rust hun instrumenten af te stemmen.

Bij binnenkomst wordt je een glaasje bubbels of fruitsap aangeboden samen met het programmaboekje.
Het concert start om 14h30.

Na drie kwartier zwierige melodieën kunnen we tijdens de pauze genieten van een feestelijk gebak, van dezelfde bakker als in Bierbeek. Hierbij kan je kiezen tussen koffie of thee.
Andere dranken zijn ook tegen betaling aan de toog te verkrijgen aan democratische prijzen(2 euro voor de klassieke dranken; 3 euro voor glas wijn en speciale bieren). Tijdens het concert is de toog gesloten.
Na het tweede gedeelte van nogmaals drie kwartier eindigt het concert rond 17 uur.
Gelegenheid tot napraten is er tot 18 uur.

Enkele praktische dingen, goed om weten !

De harmoniezaal Concordia is gelegen aan de Provinciebaan 4 te Rotselaar naast de oude brouwerijgebouwen van De Mena. 
Je wagen geraak je kwijt op enkele stappen (100 meter) van de zaal, naast de kerk, achter het gemeentehuis of in de omliggende straten.  Ook de bussen 333 (Leuven – Tremelo) en 335 (Leuven – Aarschot) van De Lijn, vertrekkend van perron 11 aan het station te Leuven, stoppen in de onmiddellijke nabijheid aan de ‘Halte Dorp’ of ‘Halte Gemeentehuis’.
U vindt alles nog eens overzichtelijk op onderstaand plannetje met aanduiding van afstap- en opstaphalte van deze bussen…en uiteraard de locatie van de parkings en de harmoniezaal.

U kan inschrijven vanaf 2 januari tot 20 januari 2020

Beleef een fantastische namiddag met de SKL vrienden en schrijf, dank zij een inspanning van onze Kas, (slechts) 12 euro pp over op onze SKL rekening BE78 4310 0665 6186 met vermelding van code 711 .
Voor deze prijs krijg je glaasje cava/fruitsap, gebak met koffie en thee, een mooi programmaboekje en de mooie warme klanken van een grootse harmonie.
De inschrijvingsperiode wordt afgesloten op 20 januari of eerder wanneer het getal van 165 deelnemers is bereikt.

Bussen 333 en 335,                      
Vertrekkend van aan het station te Leuven, houden halt op nog minder dan 100 meter van het gebeuren: “Halte Dorp” of “Halte Gemeentehuis”.