SKL Wandeling Tielt-Winge

Datum/Tijd
Datum - 9 december - 10:00

reserveren kan vanaf

nu

agenda inschrijving: iCal

Locatie
De Winge Golf & Country Club
Sint Joris Winge


Nadat deze wandeling vorig jaar noodgedwongen werd geannuleerd wegens covid-19, doen we een nieuwe poging. De laatste wandeling van het jaar doen we in het gezelschap van Andre Vanden Panhuyzen die voor ons een mooi parcours heeft uitgetekend rond en door het golfterrein van De Winge Golf & Country Club. Andre wacht ons tegen 10 uur op aan de parking van de golf club aan de Leuvensesteenweg 254. Om dit verzamelpunt te bereiken neem je aan de rotonde van het Gouden Kruispunt de afslag richting Diest om meteen na een honderdtal meters verder links de inrit van de golfclub te vinden, d.i. tegenover het ‘Golden Gate Café’.
Eerste aandachtspunt: we wandelen deze maand niet op de eerste (Kerstdiner!!) maar op de tweede donderdag. Bovendien vertrekken we ondanks het winterseizoen om TIEN UUR. We wandelen o.m. langs Gemp, de Bensberg, het Troostembergbos en Motbroek om uiteindelijk opnieuw rond de middag de golfclub te bereiken. Na onze mogelijke modderschoenen te hebben uit getrokken om het vuil buiten te houden, betreden we het clubhuis voor onze traditionele verfrissing. Intussen last van een opkomend hongergevoel? Geen probleem, je kan ter plaatse blijven lunchen aan een democratische prijs.
Wie wil meestappen met de wandeling dient zich te registreren hieronder. Opdat de keuken enig zicht zou hebben op het aantal hongerigen, graag ook de bijkomende bevestiging indien je blijft eten. (tweede registratie)

Reserveringen

Soort ticket Plaatsen
Alleen wandelen
Wandelen en ook eten