SKL: Pensenkermis

Datum/Tijd
Datum - 14 oktober - 13:00

inschrijven door betalen van

€6 met code 734 en keuze vanaf 15 sep tot 1 okt

agenda inschrijving: iCal

Locatie
voetbal kantine
Bierbeek


Tegen september zou 90 procent van de volwassen Vlaamse bevolking dubbel gevaccineerd zijn (De Standaard 4 augustus). We durven het dan ook aan om zelf cateraar te spelen met de organisatie van onze jaarlijkse pensenkermis, uiteraard met naleving van de op dat ogenblik geldende regelen. Dit impliceert voorlopig dat iedere aanwezige dubbel is gevaccineerd, een mondmasker aan heeft tot hij of zij aan tafel zit en dat drank en eten  aan tafel wordt opgediend.
De pensen halen wij bij Koen Persoons in Wezemaal, heinde en verre geroemd om zijn specialiteit van witte en zwarte pensen. We bieden jullie standaard een witte en zwarte pens met appelcompote en brood aan, maar als je liever twee witte of twee zwarte pensen lust, ook goed voor ons. Toch geen liefhebber van pensen? Dan hebben we eveneens ‘ballekes met kriekskes’ in de aanbieding. We sluiten af met een lekker dessert, terwijl tijdens de maaltijd koffie of thee te verkrijgen is. Andere dranken kunnen eveneens besteld worden aan democratische prijzen.
Rekening houdend met voldoende afstand tussen de tafels beperken we het aantal deelnemers voorlopig tot 100. Deelname aan dit eetfestijn kan door vanaf 15 september €6 over te schrijven op onze SKL  rekening BE78 4310 0665 6186 met vermelding van code 734 en met je keuze.

  • Zin in twee witte of twee zwarte pensen? Dan vermeld je code 734, 2 x W of 2 x Z.
  • Graag een witte en een zwarte pens? Dat kan met vermelding van code 734, 1 x W + 1 x Z.
  • Een koppel dat voor beiden inschrijft kan dan b.v. vermelden : code 734, 2 x W + 2 x Z.
  • De voorkeur voor ballekes met kriekskes wordt aangeduid met code 734 met vermelding van 1 x B.
  • Wanneer hij dan opteert voor pensen en zij voor ballekes wordt dat b.v. 2 x Z + 1 X B.

Je kan bij je overschrijving ook vermelden bij wie je graag zou zitten, maar voorlopig kan dat met max. 8 personen aan één tafel.
De inschrijvingsperiode wordt afgesloten op 1 oktober, waarna we de bestelling plaatsen.