SKL Ontbijtwandeling

Datum/Tijd
Datum - 3 juni - 08:00

reserveren kan vanaf

13 mei

agenda inschrijving: iCal

Locatie
Hof ter Venne
Langdorp


De terrassen zijn open vanaf 8 mei. Er mag aangeschoven worden aan tafels van vier personen en om van tafel te gaan dient het mondmasker opgezet. Gezien de horeca pas vanaf 9 juni binnen mag organiseren, kan ons ontbijtbuffet vooralsnog alleen buiten en bij droog weer plaats hebben. In het licht van deze gegevens, gaan we op donderdag 3 juni wandelen met maximaal 25 personen, die zich vooraf hebben ingeschreven. We vertrekken om 8  uur van op de parking van Hof Ter Venne met onze ervaren wandelgids Felix voor een mooie boswandeling van een zevental kilometers en schuiven – hopelijk met een mooi zonnetje in de rug – vanaf 10 uur aan op het terras om te genieten van een heerlijk ontbijtbuffet.

Zoals elk jaar willen we ook de niet wandelaars hiervan laten genieten. Ook zij kunnen inschrijven om vanaf 10 uur zich eveneens naar het terras te begeven. Stijn voorziet het buffet naast het terras waar iedere aanwezige zijn individueel klaar gemaakt bord kan gaan ophalen.

PRACTISCHE AANPAK: wandelaars en niet wandelaars moeten vooraf en uiterlijk op 27 mei hun deelname bevestigen door zich in te schrijven via onze website als Wandelaar of – voor de niet wandelaar – als Ontbijt. Bij hun inschrijving kunnen zij tevens meedelen bij wie ze aan tafel willen zitten, maar zoals gezegd zijn slechts vier personen per tafel toegelaten. De ledenbijdrage van 15 euro per persoon moet vooralsnog niet betaald worden. Teneinde alles ordentelijk te laten verlopen, stellen we het maximum aantal eters op 120.

Op maandag 31 mei beslist Ter Venne in het licht van de weersvoorspelling of het terras op donderdag kan worden opengesteld. Zo ja, krijgen (alleen) de ingeschrevenen meteen een mail waarin gevraagd wordt hun ledenbijdrage van 15 euro op de SKL rekening met de alsdan meegedeelde code te betalen. Zo neen, worden de ingeschrevenen bericht dat wandeling noch buffet doorgaan.

De wandeling:  vertrek om 8 uur  aan Gasthof Ter Venne, Diepvenstraat, 2  3201 Langdorp voor een  wandeling in de nabijgelegen bossen.

Het ontbijt: Glaasje cava of fruitsap bij aankomst, minibroodjes, sandwiches, rozijnen en notenbrood, croissants, minikoffiekoeken, confituren, ontbijtgranen, yoghurt, spiegelei, roerei, gerookt spek, gebakken aardappelen met ui en spek, charcuterie, paté, gerookte zalm, cavaillon met Ardeense ham, mozarellaparels met kleine tomaat, kazen van meester Van Tricht en huisbereide confituren en als afsluiter fruitsalade staan op het menu. Koffie, thee en fruitsap staat ter beschikking om tijdens of na de maaltijd te drinken.

 

Inschrijven: eerst inloggen!!! nog geen login? registreer je dan eerst

 

Reserveringen

Er kunnen (nog) geen reserveringen (meer) worden geplaatst voor dit evenement.