SKL Lunch (Dansant)

Datum/Tijd
Datum - 25 maart - 13:00

inschrijven door betalen van

€55 met code 731 van 1 tot 8 maart

agenda inschrijving: iCal

Locatie
Sparrenhof
Langdorp


Op het ogenblik dat we dit schrijven (25 februari) zijn feesten noch dansen toegelaten. Met de coronabarometer op de achtergrond hebben wij echter goede hoop dat feest en dans tegen 25 maart veroorloofd zijn en samenkomsten zonder al te veel risico kunnen georganiseerd worden. In het geval dat feesten zonder dansen zijn toegelaten beperken we ons tot een gezellig samenzijn met een lekkere uitgebreide lunch. In het andere geval zal DJ Hans, voor wie dat wil,  ten dans spelen met aandacht voor hitjes uit onze jeugdjaren.

Kom alvast een leuke namiddag doorbrengen met de SKL vrienden en daarbij genieten van culinaire hoogstandjes van Hof Ter Venne. Noteer meteen 25 maart in jullie agenda en schrijf Sparrenhof (Elsleukenstraat 28) in het bosrijke Langdorp als ‘place to be’. Jullie worden verwacht tegen 13 uur en mogen volgend namiddagprogramma verwachten

13 uur : verwelkoming met aperitief Ter Venne, cava of fruitsap met 3 hapjes. Afhankelijk van de toestand op dat ogenblik eventueel bediening aan tafel.

14 uur: start lunch met lomhaas met sesam – norikorst, zalmcrème, gemarineerde daikonwortel, zachte zeewier mayonaise. Een wist je datje: de lom behoort tot de familie van de kabeljauw.

Verder worden je smaakpapillen verwend met :

Bospaddenstoelenroomsoep, infuus van eekhoorntjesbrood, espuma van gerookte ham.

Hereford lendestuk met guinessglazuur, primeurgroenten, zalf van zandwortel, gember en sinaas.

We sluiten het culinaire gedeelte af met een dessertenverheerlijking met koffie of thee waarvan onder meer de met Grand Marnier geflambeerde pannenkoeken steeds op veel succes kunnen rekenen.

Alle gerechten kunnen verteerd worden met aangepaste wijnen. Zowel tijdens als na de maaltijd zijn er volop andere dranken beschikbaar: koffie, thee, waters, frisdrank en (zelfs sterke) bieren en dit tot het einde dat voorzien is tegen 20 uur.

Het ganse pakket met aperitief, hapjes, uitgebreide lunch, dessert, dranken en (eventueel) deejay kunnen wij jullie aanbieden voor 55 euro per persoon (werkelijke kostprijs 77 euro pp). Inschrijven kan van 1 tot 8 maart met overschrijving van het gevraagde bedrag op onze SKL rekening BE78 4310 0665 6186 met vermelding van code 731. Je kan bij de overschrijving tevens je favoriete tafelpartners opgeven of deze vermelden in een mailtje aan Magda Everaerts (everaerts_magda@hotmail.com)