SKL Kerstdiner

Datum/Tijd
Datum - 2 december - 12:00

inschrijven door betalen van

€50 (of €55 met bus) van 12 tot 24 nov met code 620 (of 620BR en 620BL)

agenda inschrijving: iCal

Locatie
Den Egger
Scherpenheuvel


Het bestuur nodigt jullie op 2 december uit op ons jaarlijks kerstdiner, dat door velen als het hoogtepunt van het jaar wordt gezien. Het is tevens een jubileumbanket dat wegens de gekende omstandigheden niet is kunnen doorgaan vorig jaar.

  1. Met de bus naar Scherpenheuvel?

Omwille van het jubileumdiner leggen we een bus in om naar Scherpenheuvel en terug te rijden. De bus, die 46 SKL feestvierders kan vervoeren, vertrekt  om 11h15 aan Leuven Station (Leuven Bus station perron 14, achterkant Acerta gebouw) en om 11h30 aan het Rond Punt in Rotselaar. Zij, die geïnteresseerd zijn om van dit luxe aanbod te genieten, dienen een kleine meerprijs van 5 euro extra te betalen bij de inschrijvingsprijs. Zie verder. Bij problemen met de bus, bel Magda Everaerts op 0496 94 61 57.

  1. De feestelijkheden

We verwachten jullie tegen 12 uur  in de bovenzaal van GC Den Egger, August Nihoulstraat 74 in Scherpenheuvel voor de receptie met huisaperitief Ter Venne en bijpassende hapjes. Om 13 uur gaan we dan aan tafel, waar het team van Hof Ter Venne ons die namiddag in de watten zal leggen. Even likkebaarden bij het lezen van het menu?

                                                                              MENU

Gebakken Sint-Jacobsnoten met boschampignons in schelp

Ardenner fazantenfluweel met sherry-aroma

Champagne-limoensorbet overgoten met champagne

Kalfshaasje in crumble van tuinkruiden en zwartewoudham, seizoensgroenten, reductie van “Buffalo Grand Cru. Hasselback aardappel

Ananas met arabicakoffie, pana cotta met framboos, mokka ijs

Koffie met zondagsnoepje

Bij dit alles wordt de lekkere Monte del Fra Custoza witte wijn en de fruitige Inurrieta Sensaciones Navarra rode wijn geschonken. Waters vind je op tafel.

Je kan deelnemen aan dit festijn door betaling van €50 per persoon (werkelijke kostprijs €85) op onze SKL rekening BE78 4310 0665 6186 met vermelding van code 620 en benoeming van je favoriete tafelgenoten. Zij die busvervoer verkiezen betalen €55, met vermelding van code 620 BL of 620 BR naargelang zij Leuven of Rotselaar als opstapplaats kiezen. Inschrijf-/betaalperiode van 12 tot 24 november.

Voor wie het de eerste keer is, hierbij een korte routeplanner. Komende van Aarschot neem je in het centrum van Scherpenheuvel aan het Rond Punt (100 meter voor de basiliek) de eerste afrit rechtsaf en volg je richting Bekkevoort. Tweehonderd meter verder zie je dan de ruime parking van den Egger aan je linkerzijde.

  1. En corona ?

Gezien we meer dan 200 deelnemers verwachten, kan ons feest gecatalogeerd worden als een evenement binnen met meer dan 200 personen. Welke maatregelen op de dag van ons feest zullen gelden, is op het ogenblik van dit schrijven (september) niet gekend maar vanaf 1 oktober staan versoepelingen op de agenda. Evenementen binnen met minder dan 500 personen kunnen van dan af in Vlaanderen zonder beperkingen qua mondmasker, social distance en horeca plaats hebben. De lokale overheid, in dit geval de gemeente Scherpenheuvel, kan echter wel de voorlegging van een Covid Safe Ticket (CST) eisen als de toestand terug erger zou worden. Best is dus met alle mogelijkheden rekening te houden en in dat verband kunnen we leren van de contactdag van BGB op 21 september, eveneens in den Egger. Het bestuur was verplicht om op die dag iedereen bij het binnenkomen te controleren op het bezit van het persoonlijk Corona Save Ticket dat bewijst dat je voldoende gevaccineerd bent. Het volgen van deze procedure werd ter plekke door de ambtenaren van de gemeente Scherpenheuvel gecontroleerd. Wie dit CST niet op zijn smartphone heeft staan of op papier heeft afgeprint kan dat desgevallend aanvragen op het telefoonnummer 078 78 78 50. Hou daarbij je rijksregisternummer (achteraan op je identiteitskaart) bij de hand.

Ondanks dat we niet weten welke maatregelen op 2 december zullen gelden, is het best toch met het voorgaande rekening te houden.