SKL Bowling

Datum/Tijd
Datum - 23 november - 14:00

reserveren kan vanaf

4 tot18 nov door betaling van €5 met code 757

agenda inschrijving: iCal

Locatie
Anglo Bowling
Holsbeek


Onze activiteitenkalender 2021 vermeldt 18 november als onze bowlingdag. Om tal van redenen is het dinsdag 23 november geworden. Zoals vorige jaren vertrouwen we de organisatie van dit leuk evenement toe aan ons lid Andre Van Den Panhuyzen die deze sport als geen ander beheerst. Andre zal de ploegen samen stellen volgens de wensen van de inschrijvers en de nieuwelingen ter plaatse ook de nodige uitleg geven.

We verzamelen om 14 uur in de bowling Anglo in Holsbeek (Pleinstraat 53) om een gezellige bowlingnamiddag door te brengen. De bowlingschoenen liggen in alle maten gratis ter beschikking aan de ingang. Je mag immers met eigen schoeisel niet op het parket van de baan. Ballen zijn er ook in alle maten en gewichten. Je kiest dus wat je aan kan.

We hebben de 10 banen van de bowling hall afgehuurd . Per baan kunnen 5 spelers deel nemen zodat we maximaal 50 deelnemers kunnen aanvaarden. En dan voor zover als nodig een korte technische uitleg. Iedere deelnemer heeft recht op 2 games. Een game is een serie van 10 frames Een frame is een serie van 2 worpen. Je kan een hoge borst opzetten bij het gooien van een strike als je alle kegels omver werpt met één worp. En je mag binnensmonds al eens vloeken als je bal in de goot belandt. Laat je niet afschrikken door deze termen; de spelregels zijn je snel duidelijk. De scores hoef je niet op te schrijven gezien ze automatisch worden weer gegeven op het computer gestuurd scorebord, dat tevens aangeeft wanneer het jouw beurt is. En hoe dan ook betaalt de Kas je een biertje, frisdrank of ander nat tijdens het spelen.

Deelnemen aan deze gezellige namiddag kan door overschrijving van 5 euro per persoon op onze SKL rekening BE 78 4310 0665 6186 met vermelding van code 757 en met vermelding van de namen met wie je graag een ploeg vormt. Je mag je voorkeur aan medespelers ook mailen aan Andre op mailadres andre.vandenpanhuyzen@skynet.be. Inschrijvings- en betaalperiode van 4 tot 18 november.

Hoe Bowling Anglo bereiken? Komende vanuit Leuven rijd je naar de Aarschotsesteenweg (N19). Eens de befaamde Duitse brug onderdoor, rijd je nog een drietal kilometers en sla je rechts af de Pleinstraat in. Na een driehonderd tal meters zie je rechts het plein met parking voor Delhaize, Action en Aldi. De bowling ligt naast de Delhaize en achter de Aldi.