SKL BBQ

Datum/Tijd
Datum - 19 augustus - 16:00

inschrijven door betalen van

€45 met code 734 voor 16 aug

agenda inschrijving: iCal

Locatie
Hof ter Venne
Langdorp


Vorig jaar hebben we ons jaarlijks BBQ festijn noodgedwongen moeten schrappen. Wie in 2019 op ons grillfeest aanwezig was, zal zich zeker de uitgelaten sfeer en het lekkere eten  nog herinneren en zal er nu ook zeker willen bij zijn. Stijn en Gaby deden ons ook dit jaar een feestelijk aanbod, dat we niet konden weigeren.

Om 16 uur wordt je verwelkomd met een glaasje cava, een aperitief Ter Venne of een fruitsap. Om 16u45 krijgen we nijlbaars met peterseliesalsa en Provençaalse groentenratatouille aan tafel opgediend. Behoudens dat dan nog nog striktere corona maatregelen zouden gelden, kunnen we vanaf 17h45 aanschuiven aan de grillroosters waar het BBQ team van Ter Venne met plezier en kunst onze borden zal vullen, zelf aan te vullen met de klaar staande slaatjes en warme sauzen. Je kan kiezen tussen Nobelvarken met whisky-mangosaus, Saltimbocca van gevogelte, mozarella, basilicum, salie en gerookte ham of heb je liever een Angus-runderlende met rub van gebroken peper en dragon? Om 20u30 staat de Ter Venne ploeg ons op te wachten in de dessertenhoek. Keuze te over tussen de ijskar met warme chocoladesaus, geflambeerde flensjes “Suzette”, Tricolore van chocolade en tiramisu, chocomousse, sachertorte, peren Grand-Marnier, chocoladesoezen, verse vruchtensla, Flan Caramel. Hierbij kan je nog een tas koffie of thee mee ritsen.

Gans de namiddag kan je alles doorspoelen met wijnen, waters en bieren en dit tot 21h30. Bestelde dranken na die tijd zijn ter plaatse te betalen.

Je kan deelnemen aan dit zomers roosterfeest door storting van 45 eur per persoon (werkelijke kostprijs 68,50 euro) met vermelding van code 734. Bij je overschrijving kan je ook je favoriete tafelpartners opgeven. Op het ogenblik dat we dit schrijven zijn echter nog altijd maar 4 personen per tafel toegelaten. Omdat waarschijnlijk ook dan nog altijd afstand tussen de tafels moet bewaard blijven wordt het maximum aantal deelnemers bepaald op (37 tafels van vier =) 148 personen. Inschrijven kan tot 16 augustus.