SKL Algemene Vergadering

Datum/Tijd
Datum - 5 april - 14:00

inschrijven door betalen van

€10 met code 610 vanaf 21 tot 25 maart

agenda inschrijving: iCal

Locatie
voetbal kantine
Bierbeek


 

Bij het begin van het nieuwe jaar nodigen we alle leden met hun partner uit op onze jaarlijkse Algemene Vergadering. Dit is in normale omstandigheden de ideale gelegenheid om mekaar een goede gezondheid toe te wensen en mekaar eens goed te knuffelen, maar zal dit jaar beperkt worden tot een vuistje of elleboogje.

 

Dit jaar wordt deze vergadering uitzonderlijk voorafgegaan door een korte Buitengewone Algemene Vergadering. Tijdens de coronaperiode werden de statuten van alle Kringen naast mekaar gelegd en werden deze in overleg met SOFO zoveel als mogelijk met elkaar in overeenstemming gebracht. Enkele relevante gewijzigde artikelen worden kort door de voorzitter toegelicht.
We verwelkomen jullie tegen 14 uur met een glaasje cava of fruitsap en enkele lekkere aperitiefhapjes bij binnenkomst en werken, na voornoemde korte buitengewone Algemene Vergadering, daarna onze traditionele agenda af.

Na een terugblik op het voorbije jaar wordt aandacht geschonken aan ons ouderen- en ziekenbezoek, onze wandelkalender 2022 en aan de stadswandeling. Ook de geplande ledenvergaderingen, zowel leerrijk als ontspannend, worden even toegelicht. Je zal er ook kennis nemen van de datums van de daguitstappen, BBQ en andere ontspannende initiatieven. Op vraag van velen worden de plannen voor onze meerdaagse eveneens besproken.

Hierna wordt goedkeuring gevraagd van het financieel verslag, van de jaarrekening alsmede van de décharge aan het bestuur. Tenslotte staat ook het ontslag van Julien Ronsmans en Vera Meulemans op het programma en dit wegens het bereiken van de statutair bepaalde leeftijdsgrens. Hiermee gepaard gaande is er de aanstelling van Luc Jacobs als nieuw bestuurslid.

Na dit ernstige werk is het tijd om de inwendige mens te versterken. Hiervoor bieden we elke deelnemer een bord aan met drie lekker belegde broodjes van Bon’App en ligt er daarna nog een heerlijk pateeke op ons te wachten. Koffie en thee is gratis te verkrijgen. Andere dranken kunnen  eveneens aan een democratische prijs worden besteld.

 

Deelnemen aan deze vergaderingen kan na overschrijving van €10 op onze SKL rekening BE78 4310 0665 6186 met vermelding van code 610. Opgelet: er is een korte inschrijvingsperiode. De inschrijvingen staan open   eind maart.

 

We zullen de op dat ogenblik geldende coronamaatregelen toepassen