Voordracht Over China door historicus Jef Abbeel afgelast/uitgesteld

Datum/Tijd
Datum - 24 september - 14:00

inschrijven door betalen van

€3, van 7 tot 18 september met code 722

agenda inschrijving: iCal

Locatie
voetbal kantine
Bierbeek


Als men je vraagt wat je weet over China, kom je dan veel verder dan Wuhan (oorsprong Covid-19?), de Chinese Muur, Mao, Xi Jinping en de panda’s van Pairi Daiza? Welnu, je kan je kennis over één van de grootste landen ter wereld komen bijspijkeren door je in te schrijven op een voordracht over dit land door historicus Jef Abbeel.

 

Het belooft een boeiende namiddag te worden waarbij de spreker ons onderhoudt over de geschiedenis, de huidige politiek, de economie, Belgische bedrijven in China en Chinese hier bij ons, de godsdienst en de cultuur van de Chinese maatschappij. Jef Abbeel staat bekend als een charismatische spreker die op zijn lezingen altijd veel lof oogst. Zo ook bij de andere KBC Kringen, waarvan Kring Gent hem al voor de derde maal uitnodigt.

Zoals gebruikelijk wordt tijdens de pauze koffie en taart geserveerd. Wat zal dat opnieuw deugd doen.

Indien interesse, schrijf je dan in door betaling van €3 op onze SKL rekening BE78 4310 0665 6186 met vermelding van code 722. Inschrijf/betaalperiode van 7 tot 18 september. Om in deze tijden coronaproof te handelen en voldoende ruimte tussen de tafels te kunnen voorzien, beperken we het aantal toehoorders tot 100.