Uitstap Antwerpen

Datum/Tijd
Datum - 21 augustus - 00:00

inschrijven door betalen van

€40 voor 6 augustus met code 812 en datum

agenda inschrijving: iCal

Locatie
Carpoolparking rondpunt Rotselaar
Rotselaar


Ook deze interessante en leerrijke uitstap werd vorig jaar door onze neus geboord wegens corona. We zetten hem derhalve opnieuw op de agenda en kunnen daarbij het volgende aankondigen.
We komen samen aan de carpooling in Rotselaar aan het Rond Punt, waar onze bus van Linden Cars stipt zal vertrekken om om 7u30. Op het ogenblik dat we deze aankondiging opstellen en onder voorbehoud van latere versoepelingen dient op- en afgestapt langs de tweede deur en dient een mondmasker gedragen op de bus.
Onze bus wordt tegen 8u30 verwacht aan het havenpaviljoen naast het Mas, waar we 2 gidsen oppikken. Zij zullen ons ongeveer twee uren begeleiden en deskundige uitleg geven terwijl wij kunnen genieten, kijken en luisteren vanuit onze luie zetel. Er is een tussenstop voorzien in het prachtig polderdorpje Lillo, een heel kleine woonkern met nog één café. Hier kunnen we de benen eens strekken en genieten van het uitzicht. Verder is er ook nog een stop aan de Berendrechtsluis.
Daarna rijden we naar het Hechi restaurant waar we tegen 12 uur worden verwacht. Dit restaurant is heel groot en heeft een uitgebreide wereldkeuken met internationale gerechten, echt een aanrader. Normaal is hier alles zelfbediening. Niet alcoholische dranken zijn samen met de maaltijd in ons reispakket begrepen. Alcoholische dranken zijn apart te betalen.
Na de lunch begeven we ons rond 13u30 naar Brouwerij De Koninck, zodat wij daar rond 14u15 kunnen beginnen met ons bezoek. We doen hier een audiovisuele interactieve tour zonder gids. Je kan op eigen tempo een rondleiding doen. Je kan hier echt op bepaalde toestellen van alles zelf simuleren en doen. Er zijn ook twee degustaties voorzien. Bij aankomst kan je genieten van een lekkere frisse pint, “een Bolleke” of iets niet alcoholisch. Ook aan het einde van ons bezoek wordt ons in de lounge nog een fris Bolleke of een niet alcoholische drank aangeboden.
Ons bezoek aan deze brouwerij eindigt rond 16u15 zodat de bus huiswaarts kan keren rond 16u30 om in Rotselaar aan te komen tussen 17u30 en 18 uur.
Je kan deelnemen aan deze mooie uitstap door storting van 40 euro op onze SKL rekening BE78 4310 0665 6186 met vermelding van code 812 en de datum van je keuze: 21 of 28 augustus. De inschrijvingen worden afgesloten op 6 augustus.
Slotbemerking: we tasten voorlopig in het duister over de mogelijke opkomst voor dergelijke busreizen. Bij niet voldoende deelnemers om twee bussen te vullen, is het mogelijk dat de tweede uitstap van 28 augustus geschrapt wordt of toch plaats heeft met een kleinere bus. We houden alvast de ingeschrevenen tijdig op de hoogte.
Reisbegeleider eerste uitstap: Paul Alaerts 0479/614200
Reisbegeleider tweede uitstap: Achilles: 0475/253933