SKL stadswandeling Leuven

Datum/Tijd
Datum - 15 juli - 13:45

inschrijven door betalen van

€45 met code 711 + keuze menu Z of S voor 10 juli

agenda inschrijving: iCal

Locatie
Victor Broosplein
Leuven


Ontdek de Vaartkom, bruisende buurt in volle ontwikkeling! Op deze wandeling maak je kennis met het heden en verleden van deze fascinerende noordelijke stadsbuurt. De nieuwe architectuur wordt in de schijnwerpers geplaatst en er wordt in gegaan op de manier waarop men deze oude industriële buurt wil laten heropleven. De vaartkomwijk doet de slogan van de stad ‘Leuven eeuwenoud, maar springlevend’ alle eer aan. Gedurfde architectuur, creatieve bedrijven, klimaatneutraal : hier beleef je nu al het Leuven van de toekomst. Start met de 3 gidsen, die elk een groep van maximaal 24 leden begeleiden, op het Victor Broosplein om 14u stipt. Duurtijd wandeling (max.3 km lang): +/- 3u (met drankje).

Om 18u worden wij verwacht in restaurant De Kansel, Muntstraat 15, te Leuven. We worden meteen verwelkomd met een aperitief: cava of fruitsap. Om onze honger te stillen kunnen we kiezen tussen  zalmfilet met fijne groeten in lichte roomsaus (Z) of stoofvlees op Leuvense wijze met frieten (S). Afsluiten doen we met een crême brulée, gevolgd door de klassieke tas koffie of thee. Tijdens de maaltijd heb je recht op 2 glazen wijn of 2 glazen bier van het vat (3 verschillende bieren), tenzij je kiest voor 2 softdrinks. Water staat op tafel.

Dank zij tussenkomst van onze kringkas kunt u en  uw partner deelnemen voor 45 Euro per persoon ( wandeling en etentje inbegrepen). Inschrijven kan door storting  op  onze SKL rekening BE 78 4310 0665 6186 met vermelding wandelen code 711 + keuze menu Z of S. De inschrijvingen worden afgesloten op 10 juli of eerder bij het bereiken van (3 x24 =) 72 wandelaars.

 

Samenkomst om 13u45 te Leuven, Victor Broosplein,  vlak voor het artistieke OPEC Centrum (Vaartkom 4). zie bijgevoegd plan hieronder. Mogelijkheid om te parkeren aan parking Vaartkom (Lidl) of stadsbus 600 te nemen op perron 11 van het busstation aan het  station van Leuven en afstappen aan de eerste halte Vaartkom.

Bij wijziging of annulering steeds een seintje aan Lutje Lelièvre (ondervoorzitter)  gsm 0486/383348 of e-mail:

lutgarde.lelievre@gmail.com  of Julien Ronsmans (kassier) 0494 18 74 04/e-mail: julien.ronsmans1@telenet.be

Tot dan !

Lutje Lelièvre