SKL: Voordracht China

Datum/Tijd
Datum - 23 september - 14:00

inschrijven door betalen van

€3 met code 722 vanaf 1 tot 20 sep

agenda inschrijving: iCal

Locatie
voetbal kantine
Bierbeek


Onze kennis over China is eerder beperkt. We weten dat het land de meeste inwoners ter wereld telt en kennen intussen Wuhan als mogelijke oorsprong van de covid-19 epidemie.
De Chinese Muur, Mao, XI Jinping en de Chinese reuzenpanda’s van Pairi Daiza zijn ons evenmin onbekend, maar hier stopt het dan ook bij de meesten van ons.
Welnu, we kunnen onze kennis over deze wereldmacht bijspijkeren door ons in te schrijven op een voordracht over dit land door historicus Jef Abbeel.
Spreker zal ons onderhouden over de geschiedenis, de huidige politiek, de economie, Belgische bedrijven in China en Chinese hier bij ons, de godsdienst en de cultuur van de Chinese maatschappij.
Jef Abbeel staat bekend als een charismatische spreker die op zijn lezingen altijd veel lof oogst.
Zoals gebruikelijk wordt tijdens de pauze koffie en taart geserveerd. Indien de corona maatregelen dit op dat ogenblik nog vereisen wordt aan de deelnemers gevraagd om een mondmasker te dragen tot je aan de tafel hebt plaats genomen. Dranken worden niet aan de toog maar aan tafel besteld. Koffie en taart worden ook aan tafel gebracht. Gelet op de beschikbare ruimte en de vereiste afstand tussen de tafels is het aantal deelnemers beperkt tot 100.

Bij interesse kan je je vanaf 1 september inschrijven door betaling van 3 euro op onze SKL rekening BE78
4310 0665 6186 met vermelding van code 722. De inschrijvingen worden afgesloten op 20 september.