SKL ontbijtwandeling Craeywinckelhof

Datum/Tijd
Datum - 2 juni - 07:30

reserveren kan vanaf

Volzet. Je kan alleen nog inschrijven indien reeds betaald

agenda inschrijving: iCal

Locatie
Craeywinckelhof
Lubbeek


Gewijzigd vertrekuur: half acht (7:30) ipv acht uur!!!!!!!

Voor onze jaarlijkse ontbijtwandeling op de eerste donderdag van juni verzamelen we dit jaar op de parking van het Craeywinckelhof aan de Staatsbaan 263 te Lubbeek. Onze vriend Hans Vandevelde schotelt ons in het ochtendgloren een mooie wandeling van een zevental kilometers voor en trekt met ons om 7:30 uur naar het natuurreservaat De Spicht, een heel mooi natuurgebied.

De wandelaars worden rond 10 uur terug verwacht en kunnen zich dan samen met de niet wandelaars naar binnen begeven om de opkomende honger te stillen. We worden verwelkomd met de huisaperitief Kraaike Brut of met bubbels. We beginnen dan met het ontbijtbuffet, bestaande uit charcuterie en kaassoorten met verschillende soorten brood, yoghurt en koffiekoekjes. Daarna gaan we over naar deel twee, zijnde een lunchbuffet dat bestaat uit warme en koude gerechten. Afsluiten doen we met het door de chef mooi samengesteld dessertenbuffet met dagverse producten.

In deze formule zijn bubbels, water, frisdranken, koffie en thee inbegrepen. Wijn en bier zijn eveneens te verkrijgen, weliswaar voor eigen rekening.

Het einde van dit alles is voorzien tussen half twee en twee uur, afhankelijk van onze binnenkomst rond tien uur.

Inschrijven voor de wandeling en ontbijtbuffet kan onderaan.  Wandelaars en niet wandelaars kunnen deelnemen aan de drie buffetten door overschrijving van slechts  €25 euro !!!! (werkelijke kostprijs het dubbele) per persoon op onze SKL rekening BE78 4310 0665 6186 met vermelding van code 746. Je kan je favoriete tafelpartners vermelden of ze later mailen aan Magda op haar mailadres everaerts_magda@hotmail.com. We zitten aan lange tafels van 20 personen. De inschrijvingen werden afgesloten.

Reserveringen

Soort ticket Plaatsen
enkel wandelen