SKL Nieuwjaarsconcert

Datum/Tijd
Datum - 8 januari - 20:00

inschrijven door betalen van

€6 vanaf nu tot 20 nov met code 711

agenda inschrijving: iCal

Locatie
Meander
Rotselaar


De Koninklijke Harmonie Sint Cecilia van Rotselaar geeft op zaterdag 8 januari 2022 om 20 uur in de grote polyvalente zaal van Sportoase De Meander een luchtig en aangenaam muzikaal Nieuwjaarsconcert in een professionele omgeving van klank en licht. De presentatie van dit jubileum concert (wegens hun 150 jarig bestaan) is in handen van Olav Gondelaers van Radio Klara.

De meer dan honderd aanwezigen bij ons eerste Nieuwjaarsconcert met deze harmonie in januari 2020 zullen we niet meer moeten overtuigen om opnieuw aanwezig te zijn en zullen ongetwijfeld onmiddellijk datum en plaats in hun agenda noteren. Zij zullen zich meteen herinneren hoe meer dan 60 enthousiaste blazers en slagwerkers ons lieten genieten van een sprankelend concert met populaire klassiekers en meeslepende film melodieën. Hun handen doen nog pijn van de staande en stomende ovatie waarop zij uit dankbaarheid de harmonie na het optreden trakteerden. Zie een uitgebreid verslag van Monique in Ons Gazetje van maart/april 2020, blz. 15 en volgende, dat je nog altijd kan vinden op onze website www.seniorenkbcleuven.be. Waar dit concert destijds uitsluitend voor onze leden was voorbehouden, zal het ditmaal een optreden zijn voor het grote publiek.

 

Ons bestuur heeft echter 120 kaarten gereserveerd voor onze leden om in een gezellige sfeer bij mekaar van dit unieke concert te kunnen genieten. De inkomkaarten kosten 12 euro, maar dank zij een bijdrage van onze Kas  bieden wij deze kaarten aan tegen de prijs van 6 euro. De SKL kaart geeft bovendien recht op één drank tijdens het optreden.

Wie geïnteresseerd is om een unieke avond te beleven kan kaarten bestellen door 6 euro per persoon over te schrijven op onze SKL rekening BE78 4310 0665 6186 met vermelding van code 711 en het aantal personen. Aandacht voor de inschrijvings- en betaalperiode die slechts loopt tot 20 november. Nadien worden de niet verkochte kaarten opnieuw ter beschikking gesteld van het grote publiek.

Plaats van het gebeuren: Sportoase De Meander, Vakenstraat 18 te Rotselaar (Heikant). Wegens de door Aquafin uit te voeren werken zal de Meander tegen die tijd normaliter alleen te bereiken zijn langs de Hellichtstraat. Komende van het Rond Punt in Rotselaar sla  je een goede kilometer na de kerk en het Administratief Centrum van Rotselaar rechtsaf ter hoogte van Resto Wald. Na enkele kilometers de Hellichtstraat volgend, kom je in de Vakenstraat en sla je daar rechtsaf om je auto op de ruime parking te parkeren.