SKL Muzikale namiddag met Lennaert Maes en Andries Boone

Datum/Tijd
Datum - 21 april - 14:00

inschrijven door betalen van

€6 met code 732 van 8 tot 15 april.

agenda inschrijving: iCal

Locatie
voetbal kantine
Bierbeek


Lennaert Maes en zijn compagnon Andries Boone maken al meer dan 25 jaar het mooie weer in de Nederlandstalige muziekscene. Lennaert Maes is een muzikale duivel-doet-al. Hij is een Belgisch liedjesschrijver, zanger en acteur. Als frontman van zijn band Lenny & de Wespen scoorde hij al enkele hits en was hij vaak op de radio te beluisteren met o.m. ‘Hey Marie’ en ‘Einde van de rit’. Als cabaretier won hij in Nederland reeds verscheidene prijzen, o.m. op het festival Cabarateske in Eindhoven en op het Leids Cabaret festival. Samen met zijn vaste muzikant en multi – instrumentalist Andries Boone maakte hij 3 cd’s rond het erfgoed van Vlaams Brabant waar zij oude sagen en legenden weer tot leven brachten op muziek.
Lennaert & Andries zijn vertellers pur sang en van a tot z op elkaar ingespeeld. Ze brengen mooie Nederlandstalige liedjes en zullen ons dan ook een wervelende concertnamiddag bezorgen. Zoals gebruikelijk op onze evenementen kan je nadien nog genieten van een lekker stuk taart met koffie of thee.
Jullie kunnen ook aan deze muzikale topnamiddag deel nemen door overschrijving van €6 per persoon op onze SKL rekening BE78 4310 0665 6186 met vermelding van code 732. Inschrijvings-/betaalperiode van 8 tot 15 april.
De op dat ogenblik geldende coronamaatregelen zullen worden nageleefd.