SKL Filmvoorstelling

Datum/Tijd
Datum - 24 februari - 14:00

inschrijven door betalen van

€6 met code 712 van 14 feb tot 21 feb

agenda inschrijving: iCal

Locatie
voetbal kantine
Bierbeek


Weet je het nog toen je met je liefje naar de cinema ging en probeerde om op de achterste rijen plaats te nemen? Dit had het voordeel dat je na het doven van de lichten wat onschuldig kon friemelen en kussen. Dat zal nu wel niet meer nodig zijn, maar we proberen jullie toch zo goed als mogelijk een aangename filmnamiddag te bezorgen. We verduisteren hiervoor de kantine en hebben een professionele filmverdeler ingehuurd.
We presenteren jullie de Franse film ‘Bon Dieu’, een filmkomedie uit 2014, die dat jaar de grootste kaskraker in Frankrijk was en meer dan 11 miljoen bezoekers trok. De film gaat over Claude en Marie Verneuil, een katholiek conservatief echtpaar met een prachtig landhuis en met vier mooie dochters. Het was wel even slikken toen de eerste dochter met een moslim, de tweede met een jood en de derde met 11
een chinees trouwde. Alle hoop is nu gevestigd op de jongste dochter die verkering heeft met een brave katholieke jongen …. Vervolg op het witte doek.
Nabespreking van de film en van andere wereldproblemen kan daarna met een lekker stuk taart met koffie of thee dat jullie wordt aangeboden. Andere aan de toog te verkrijgen dranken zijn voor eigen rekening.
Beleef een leuke filmnamiddag met koffie en taart door overschrijving van 6 euro op onze SKL rekening BE78 4310 0665 6186 met vermelding van code 712.
Inschrijvingsperiode van 14 tot 21 februari.
We leven de op dat ogenblik geldende corona maatregelen na