SKL Fietstocht Tildonk

Datum/Tijd
Datum - 24 september - 14:00

reserveren kan vanaf

inschrijven door betaling van €36 met code 756 van 3 tot 17 sep

agenda inschrijving: iCal

Locatie
Maritime
Tildonk


Vorig jaar is deze tocht met afsluitend etentje niet kunnen doorgaan, maar zoals het spreekwoord zegt, uitgesteld is niet verloren. Met frisse moed organiseren wij derhalve, met dank aan Luc Geyskens voor de uitgestippelde route,  deze afsluiter opnieuw en dat aan dezelfde voorwaarden en prijs. Het is dan ook eenvoudig de uitnodiging van vorig jaar er opnieuw bij te nemen.

We vertrekken om 14 uur onder leiding van Luc aan Café Maritime, Sas 3, Tildonk waar naast de Vaart Leuven – Mechelen een ruime parking in de Dreef is voorzien. Luc voorziet een vlakke rit van rond de 38 kilometers. Geen nood bij fietspanne, ook nu zal de bezemwagen van Jos paraat staan om de ongelukkige terug naar het vertrekpunt te brengen.

Volledig overeenkomstig jaarlijkse traditie sluiten we het seizoen af met een luxe BBQ onder een ruime open tent in de tuin van de Maritime. We worden bij aankomst verwelkomd met een glaasje cava, een pintje bier of een fruitsap. We schuiven meteen aan tafel om van een uitgebreide BBQ te genieten. Op het menu: brochette met gamba’s, papillot seizoensvis met garnalmensaus, gemarineerde lamskoteletten, brochette met varkensvlees, ajuin, paprika’s, gemarineerde kipfilet en rundersteak. Dit alles opgediend met seizoensverse groenten en salades. Afsluiten doen we met een ruim desserten assortiment met verse fruittaart, chocolademousse en huisbereide fruitsalade. Bij dit alles kan je kiezen voor witte of rode wijn, bruis of plat water, pils of iets sterker als Duvel of trappist.

Goesting om de fietsbenen nog even te trainen om ze daarna onder tafel te steken? Bevestig je deelname dan door betaling van 36 euro per persoon (werkelijke kostprijs 56,5 euro) op onze SKL rekening BE78 4310 0665 6186 met vermelding van code 756. Inschrijven kan van 3 tot 17 september.

Naast betaling ook inschrijving via onderstaande, zo hebben we dadelijk al jullie gegevens bij de hand.

 

Reserveringen

Er kunnen (nog) geen reserveringen (meer) worden geplaatst voor dit evenement.