SKL 6 daagse reis naar het Comomeer in Lombardije

Kaart niet beschikbaar

Datum/Tijd
Datum - 10 september - 00:00

inschrijven door betalen van

Voorschot €250 of €330 (single kamer) met code 814B, 814L of 814R

agenda inschrijving: iCal


 

Hallo beste SKL -vrienden, wij zijn weer plannen aan het maken voor onze jaarlijkse reis. Wij hebben ons oog laten vallen op het mooie veelzijdige Italië, namelijk op de streek van het Comomeer en Lombardije.
Na 2 jaren van uitstel wegens Corona hopen wij dat het voor 2022 terug mag lukken. Wij kunnen natuurlijk de toekomst niet voorspellen en deze reis zal alleen maar doorgaan als het echt veilig is voor iedereen. Dan zullen wij er ook ten volle kunnen van genieten. En genieten is Italië wel met zijn prachtige landschappen, zijn cultuur en natuurlijk zijn lekker eten en goede wijntjes.
Wij zullen deze uitstap terug maken met Verhoeven Busreizen, jullie wel bekend van de vorige jaren. Zij zijn degelijk en kiezen steeds de beste hotels uit.
Deze reis zal doorgaan van 10 tot 15 september, er zijn 44 plaatsen voorzien voor deze reis. Even een kleine voorstelling van de reis.
Dag 1 : vertrek in Rotselaar, Rond Punt met opstapplaatsen in Leuven en Boutersem en dan via Straatsburg en het Vierwoudstedenmeer richting Lugano. Via Como bereiken wij ons verblijfshotel Leonardo Da Vinci. Voor onderweg is er ook ontbijt en middagmaal voorzien.
Dag 2 : Dagexcursie naar Como. Wij wandelen langs de majestueuze villa’s naar het oude stadscentrum. Nadien: boottocht op het Comomeer
Dag 3 : Langs het Comomeer naar de bergen van Termezzo en met de overzetboot naar het idyllische stadje Bellagio. Na wat vrije tijd terug via Varenna en de oevers van het Comomeer naar ons hotel. Dag 4 : Dagexcursie naar Milaan. Hier brengen wij een bezoek aan Castello Sforzesco en maken wij wandeling over de Piazzo del Duomo. Ook bezoek aan Teatro alla Scala. Daarna nog wat vrije tijd, Milaan is toch de modestad … en dan terug naar ons hotel.
Dag 5 : Vertrek naar Bergamo met bezoek aan de oude middeleeuwse stad. In de namiddag naar het pittoreske Lago Iseo en een boottocht naar Monte Isola.
10

Dag 6 : na het ontbijt keren we via Zwitserland en Frankrijk terug naar België.
De reis is per luxe touringcar in Luxe Class, verblijf in hotel Leonardo Da Vinci**** , gelegen tussen Como en Lecca. De touringcar is voorzien van bar, koude en warme dranken, toilet, airconditioning, relax zetels en voetsteunen, leeslampjes. De opstapplaatsen en afstapplaatsen zijn voorzien in Rotselaar, Rond Punt, in Leuven aan het Novotel langs de Vuurkruisenlaan en in Boutersem oprit Vertrijk. Uur van vertrek rond 06 u in Rotselaar, eerste vertrekplaats, dan Leuven en Boutersem. Indien niet voldoende deelnemers voor de reis kan Boutersem als vertrekplaats geschrapt worden. Inbegrepen vol pension ( avondmaal en ontbijt in het hotel + licht middagmaal in restaurants onderweg). Bij het avondmaal inbegrepen drank = 1 x wijn of bier/ 1 x frisdrank. Bij gebruik van meer drankconsumpties zijn deze zelf te betalen. De drank bij het licht middagmaal is niet inbegrepen. Verhoeven gids begeleiding + ook nog oortjes voor gans de reis.
Ook inbegrepen inkomgelden Comoboottocht, Villa Carlotta, Kathedraal Como, Scala Milaan, Funicolare Bergamo, Boot Iseo.
Niet inbegrepen annulering en bijstandsverzekering, persoonlijke uitgaven, eventuele dieseltoeslagen en eventuele extra dranken( bij middagmaal onderweg en meer als 1 drankconsumptie ‘s avonds.
Dienstvergoedingen voor de chauffeurs en de gids zijn vrij. Dit is niet verplicht maar als wij tevreden zijn, kunnen we dat laten blijken door een gift.
Facultatief kunnen er bij de boeking van de reis ook nog een annulatieverzekering en een reisverzekering afgesloten worden voor diegenen die dit privé nog niet zouden hebben. Beide verzekeringen samen kosten €70, te storten bij het voorschot. De meesten hebben waarschijnlijk al een annulatieverzekering via hun kredietkaart en een reisverzekering via KBC of ziekenfonds. Toch ééns goed nakijken of dit in orde is.
Deze mooie reis kunnen wij jullie aanbieden aan de extra voordelige prijs van €700 per persoon in de 2 persoonskamer en €780 in de single kamers.
Er zijn 20 twee persoonskamers en 4 single kamers.
Hopelijk kan deze mooie reis jullie bekoren en kan ze onder normale omstandigheden doorgaan.
De algemene reisvoorwaarden en gegevens over de annulatieverzekering en bijstandsverzekering zijn te vinden op de website info@verhoeven.be of www.verhoeven.be
Bijkomend, bij vertrek geldige identiteitskaart meebrengen. Een Europese ziekteverzekeringskaart is niet nodig in Italië. Bij eventuele medische zorg ginder dient wel Mutas (Mutualistische alarm- en zorgcentrale Belgie) verwittigd op telefoonnummer 003222720900.
Inschrijvingen zijn mogelijk vanaf 05 mei tot 15 mei door betaling van het voorschot van € 250 per persoon voor dubbel kamer en €330 single kamer op rekening BE78 4310 0665 6186 met vermelding 814R (opstapplaats Rotselaar), 814L (opstapplaats Leuven) en 814B (opstapplaats Boutersem). Diegenen die ook een annulatieverzekering en bijstandsverzekering wensen moeten dit samen met hun voorschot storten. Bij over inschrijving zullen de plaatsen toegekend worden aan diegenen die éérst ingeschreven hebben. Bij de inschrijving ook graag jullie gsm-nummers en e-mail adres vermelden. Dat is altijd handig om u zo snel mogelijk te contacteren.
De deelnemers zullen nog een mail ontvangen rond 1 juli met het verzoek om het saldo van de reissom te betalen en met bijkomende info
Ons reiscomité (Lutje Lelievre – Achilles Cuypers – Paul Alaerts )
U kan mij voor verdere informatie steeds bereiken op 0479/614200 Alaerts Paul