Mis en Quiz

Kaart niet beschikbaar

Datum/Tijd
Datum - 25 november - 13:30

inschrijven door betalen van

€3 vanaf 3 tot 19 nov met code 735

agenda inschrijving: iCal


Het is een lofwaardige traditie bij SKL dat wij jaarlijks onze overleden leden gedenken met een misintentie. Waar dit gebruik voorgaande jaren samen ging met ons jaarlijks kerstdiner, hebben wij dit nu er van los gekoppeld om deze dag niet te overladen.
We hebben er dan voor geopteerd om deze eucharistieviering te laten samengaan met onze jaarlijkse quiz, zoals dat destijds in het Pakenhof het geval was. Deze viering zal plaats hebben op donderdag 25 november om 13 uur 30 in de Sint-Hilariuskerk, Dorpstraat 22 te Bierbeek. Wie niet goed te been is, kan zijn auto rond de kerk parkeren. De anderen kunnen hun wagen kwijt op de beneden- of bovenparking van CC De Borre, Speelpleinstraat. Familieleden van onze overledenen van 2020 en 2021 zijn van harte welkom op deze viering, ook als zij niet aan de quiz wensen deel te nemen.

Na deze kerkdienst begeven we ons naar de voetbalkantine, Wijnenberg 1, waar onze activiteiten gebruikelijk plaats vinden. Dit is een goede 750 meter stappen vanaf de kerk. Hier wachten Agnes en Guido ons als volleerde quizmasters op om hun jaarlijkse leuke quiz te presenteren. We weten uit voorgaande jaren dat de vragen niet te moeilijk zijn zodat geen speciale kennis nodig is en ieder van ons wel wat antwoorden weet.
We maken ploegen van max. 6 personen (meer niet toegelaten !!) volgens de wensen van de inschrijvers. Het bestuur van zijn kant zorgt voor een mooie prijzentafel. En last but not least sluiten we af met een
tombola voor alle deelnemers met als enige maar toch belangrijke prijs een cadeaubon ter waarde van €50 (vijftig!) van de streekbistro Craeywinckelhof, Staatsbaan 263 te Lubbeek. Je kan deze bon dan gebruiken bij een lekkere lunch of diner tijdens de openingsuren.
De anciens weten reeds dat we tijdens de pauze genieten van een stuk lekkere taart met koffie of thee. Wie daarvoor of daarna nog zin heeft in een drankje kan dit aan de toog verkrijgen aan een democratische prijs.
Kom je geheugen dus op een aangename manier wat trainen en schrijf je in om weer een gezellige namiddag met de vrienden door te brengen. Inschrijven is mogelijk van 3 tot 19 november door overschrijving van €3 pp. op onze SKL rekening BE78 4310 0665 6186 met vermelding van code 735.