Lunchdansant

Datum/Tijd
Datum - 13 maart - 13:00

inschrijven door betalen van

€52, van 17 feb tot 6 maa met code 732

agenda inschrijving: iCal

Locatie
Hof ter Venne
Langdorp


op vrijdag 13 maart, 13 uur in het Sparrenhof

 

Sfeerbeeld lunch dansant 2019

Vooraleer dit succesrijk evenement aan te kondigen, eerst enkele misverstanden uit de wereld helpen. Eerste misverstand: het is vrijdag de dertiende, gevaarlijk om buiten te komen. Volgens een studie van de Nederlandse verzekeringsmaatschappijen zijn er op vrijdag de dertiende juist minder meldingen van ongevallen. Tweede misverstand: ik heb twee linkervoeten en bezorg mijn danspartner zelfs bij Du van Peter Maffay blauwe tenen, dat is dus niks voor mij. De bedoeling is enkel een leuke namiddag met de vrienden door te brengen : eerst opwarmen met een leuke receptie om vervolgens lekker te lunchen met culinaire verwennerij van Hof Ter Venne. En daarna, voor zij die willen, even de benen losgooien op de dansvloer. Zij die niet willen of durven dansen kunnen zich nog altijd laten verwennen met een heerlijke lunch en genieten van het spektakel op de dansvloer en van de muziek uit onze jeugdjaren.

Het bestuur nodigt dus zonder schroom iedereen uit op onze derde lunch dansant. We komen samen tegen 13 uur in het Sparrenhof, Elsleukenstraat 28, 3201 Langdorp. Tijdens de receptie kan je genieten van aperitief Ter Venne schuimwijn, cava Divina brut of fruitsap en 3 hapjes. Om 14 uur gaan we aan tafel, waar de obers ons een top menu zullen serveren. Noteer als voorgerecht Roodbaarsfilet met emulsie van krulkool in risotto, gepofte kerstomaatjes, prei en broccoliroosjes en espuma met mosterd van de ster. Vervolgens kunnen we genieten van een heerlijke Bospaddenstoelenroomsoep met infuus van eekhoorntjesbrood en espuma van gerookte ham. Daarnakrijgen we een heerlijk Engels Hereford lendestuk met guinessglazuur op ons bord, vergezeld van primeurgroenten, zalf van zandwortel, gember en sinaas met kroketten. We sluiten af met een dessertenverheerlijking met koffie of thee waarvan onder meer de met Grand Marnier geflambeerde pannenkoeken ieder jaar op veel succes kunnen rekenen. De wijnen die bij dit lekkers worden geschonken: Côtes de Gascogne, Solatio, Sauvignon blanc en Puglia, E Arte, negroamaro uit Italië.

Ondertussen zal de huisdiscjockey Hans Wittockx onze danslust al lang geprikkeld hebben met evergreens uit onze jeugdjaren en hitjes en meezingers van nu. Zowel tijdens als na de maaltijd zijn er volop dranken beschikbaar: koffie, thee, waters, wijnen, frisdranken en (zelfs sterke) bieren en dit tot het einde van deze dansnamiddag, die is vastgesteld op 20 uur. 

Ambiance tijdens lunch dansant 2019

Onze kassier heeft weer alle zeilen bijgezet zodat we jullie dit schitterende totaalpakket (receptie, uitgebreide lunch, dranken en deejay) kunnen aanbieden voor 52 euro per persoon (werkelijke kostprijs 72 euro pp).
Kom mee genieten van deze leuke dansnamiddag en schrijf je in VANAF 17 FEBRUARI TOT 6 MAART door storting van 52 EURO op onze SKL rekening BE78 4310 0665 6186 met vermelding van code 732. Je kan bij de overschrijving tevens je favoriete tafelpartners opsommen of deze vermelden in een mailtje aan Vera. (venarda.meulemans@outlook.be)
Eens de 180 beschikbare plaatsen zijn ingenomen, worden de inschrijvingen afgesloten.

Voor de nieuwkomers die nog nooit een feest bij het Hof Ter Venne of Sparrenhof hebben beleefd, volgt hierna één van de mogelijke wegbeschrijvingen. Je rijdt in Aarschot langs het Begijnhof aan de Statiestraat en rijdt de Demerbrug over om even verder aan de rotonde de eerste afslag naar de Elisabethlaan te nemen. Aan het einde van de straat neem je aan de ovonde (= ovale rotonde) de derde afslag naar de Langdorpsesteenweg en kom je na een goede honderd meter aan de rode lichten. Hier sla je linksaf naar de Gijmelsesteenweg en sla je na een goede 200 meter aan de rode lichten rechtsaf om de Gijmelsesteenweg te vervolgen. Eens de brug over de spoorweg voorbij ga je na een tijdje links een bord van VC Langdorp zien. Hier moet je rechtsaf de Oude Mechelse Baan op die op het einde van de straat een flauwe bocht naar links neemt zodat je op de Diepvenstraat terecht komt en aan je linkerkant het Hof Ter Venne ontwaart. Hier rij je nog 1,8 km door en zie je aan je linkerkant het Sparrenhof, Elsleukenstraat 28 en kan je je wagen kwijt voor- en achteraan op de ruime parking.

MEE TE BRENGEN: GOED HUMEUR