Bowling met SKL

Datum/Tijd
Datum - 27 februari - 14:00

inschrijven door betalen van

€6, van 3 tot 21 feb met code 757

reserveren kan vanaf

€6, van 3 tot 21 feb met code 757

agenda inschrijving: iCal

Locatie
Anglo Bowling
Holsbeek


Donderdag 27 februari 2020 om 14 uur

Gezien het succes van de voorgaande edities, blaast Andre Vanden Panhuyzen opnieuw verzameling in Holsbeek voor een leuke partij bowling met de SKL vrienden.

De formule blijft ongewijzigd. Om 14 uur trekken we de klaarliggende bowlingschoenen aan en kiezen we de ballen die ons het best liggen. Andre heeft voor ons de 10 banen gereserveerd voor 5 spelers per baan. Door betaling van 6 euro heb je recht op 2 bowlingpartijen. Eén partij geeft recht op 10 beurten per speler en per beurt mag je tweemaal gooien. In totaal heeft iedere speler dus recht op 40 werpbeurten. Daarbij wordt de deelnemers een door de Kas betaalde pint, frisdrank, koffie of thee aangeboden zonder dat dit een garantie op meer succes bij het gooien oplevert.

Kom enthousiast meegenieten van een leuke spelnamiddag door €6 per persoon over te schrijven op onze SKL rekening BE78 4310 0665 6186 met vermelding van code 757 en opgave van de personen met wie je graag ploeg zou vormen. Dit laatste kan je zelf ook aan Andre kenbaar maken door hem een mailtje te sturen aan andre.vandenpanhuyzen@skynet.be. Inschrijvingsperiode van 3 tot 21 februari. De inschrijvingen worden hoe dan ook afgesloten als het maximum aantal van 50 deelnemers is bereikt.

Gezien de afsluiting van de Aarschotsesteenweg wegens werken aan de Duitse Brug normaliter eind december eindigt, kan je vanuit Leuven via deze weg naar het bowling pretpark rijden. Na een drietal kilometers sla je rechtsaf de Pleinstraat in. Na een driehonderdtal meters zie je rechts het plein met de Delhaize, de Action en de Aldi. Bowling Anglo ligt naast de Delhaize en achter de Aldi.

Zie ook op onze www.seniorenkbcleuven.be (oude website – Verslagen).