SKL logo AANSLUITINGSFORMULIER KBC logo
KRINGEN VAN GEPENSIONEERDEN KBC
SENIOREN KBC KRING LEUVEN

* vereist veld.

Naam & voornaam: *
Straatnaam & huisnr: * Postcode & gemeente: *
Telefoonnummer: GSM-nummer: Mailadres:
Geboortedatum: *
Uit actieve dienst sinds: *
 Ingevolge: *
 vrijstelling van prestaties (VVP)
 pensionering
 Ik wens in te schrijven als: *
 Eigen lid bij kring SKL te LEUVEN (geen lidgeld)
 Toetredend lid bij kring SKL te LEUVEN (jaarlijks lidgeld = 30€)
BURGERLIJKE STAND *
 ongehuwd
 gehuwd met of partner van: sinds: Geboortedatum partner:
 Weduwe/weduwnaar van: sinds:

HOBBY's (in volgorde van belangrijkheid) 

    Uzelf Uw echtgeno(o)t(e) of partner
1
2
3
4
PRIVACYWETGEVING
 1. Om je in de toekomst snel en efficiënt, maar ook milieuvriendelijk (elektronisch en niet op papier) te kunnen informeren als lid, is het handig om over je eventuele e-mailadres te beschikken. Als je hieronder het vakje aankruist, zal het alleen worden gebruikt voor communicatie door de kringen van gepensioneerden of overkoepeld door het Sociaal Fonds KBC.
  Ik verklaar akkoord te gaan met het gebruik van mijn privé e-mailadres voor deze doeleinden.
 2. Op onze website plaatsen we in het kader van betrokkenheid van de leden ook bepaalde privé-informatie, zoals oa (huwelijks)verjaardagen, overlijdens. De privacywetgeving verplicht ons om hiervoor expliciet je toestemming te vragen. Dit kan door hieronder het vakje aan te kruisen.
  Ik verklaar akkoord te gaan met het publiceren van privé-informatie, zoals hierboven omschreven, op de website van de kring waarbij ik aansluit.
 3. Als lid van onze kring kan je ook genieten van heel wat kortingen op je favoriete merken en voordelen via de site Benefits at Work. Via de maandelijkse Benefits at Work-nieuwsbrief blijf je op de hoogte van elk volgend aanbod. Bovendien heb je op de site een handig overzicht van alle kortingen per thema. Om te genieten van het aanbod van Benefits at Work, moet je akkoord gaan dat je e-mailadres wordt bezorgd aan Benefits at Work. Via het mailadres dat je opgeeft ontvang je van Benefits at Work een persoonlijke code waarmee je toegang krijgt tot het voordelenplatform van Benefits at Work, samen met de werkwijze hoe je dit doet. Eenmaal je bent geregistreerd, kan je je inschrijven voor de nieuwsbrief zodat je geen enkel voordeel mist.
  Hiermee akkoord gaan, kan door hieronder het vakje aan te kruisen.
  Ik verklaar akkoord te gaan met het verzenden van mijn privé e-mailadres naar Benefits at Work voor bovenstaande doeleinden.
 4. Je toestemming geven met bovenstaande verwerkingen is geen verplichting. Bovendien kan je deze op elk ogenblik aanpassen of intrekken.
 

Terug naar hoofdmenu